✆ 0371 234 018 L-V 08:00-17:00

Despre noi

Magazinul online de cosmetice pentru femei Dioro.ro a fost creat din dorinta de a oferi clientilor o modalitate simpla de a cumpara produse pentru infrumusetare, atat pentru uz personal cat si pentru a oferi un cadou ideal celor dragi.

Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri posibilitatea de a cumpara rapid si simplu produse cosmetice speciale de cea mai buna calitate si la preturi rezonabile, fara disconfortul creat de deplasarile catre magazinele uzuale.

Vizitati cu incredere magazinul nostru in care veti gasi o gama diverisificata de produse pentru infrumusetare ce va pot ajuta sa va puneti in valoare calitatile native si personalitatea dvs. sau sa oferiti un cadou minunat celor dragi. Asteptam cu drag comenzile dumneavoastra pe care le vom onora cu promptitudine si profesionalism, cat si orice fel de sugestii de perfectionare/diversificare a gamei noastre de cosmetice si a serviciilor oferite sau orice alte doleante pe care vom face tot posibilul sa le transformam in realitate. 

Dioro.ro este un serviciu oferit de societatea S.C. PANDERA ECOMMERCE S.R.L.

PANDERA ECOMMERCE S.R.L.

Adresa: Strada Marasesti, Nr. 18, Suceava

Telefon: 0371 234 018

Email: dioro.store@gmail.com

Numar Registrul Comertului: J33/1208/2021

CUI (cod fiscal): RO44503284